June 11 2012

Humanitarna akcija “Najslađe za najmlađe”

Photobucket

08. septembra 2012. godine održaće se u prostorijama KOC-a u Boljevcu (kod Zaječara) prva humanitarna akcija “Najslađe za najmlađe” u organizaciji udruženja “Slatki svet”. Cilj akcije je prikupljanje što većeg broja torti i kolača koje će biti poklonjene u humanitarne svrhe pa pozivamo sve humane i dobre ljude da nam se priključe.

Svi učesnici će dobiti zahvalnice, a da bi sve bilo zanimljivije, nagradićemo tri osobe koje donesu najlepše torte. Tema za one koji žele da učestvuju u izboru za najlepšu tortu su ETNO MOTIVI. Koji će to motivi biti, kako ćete ih uklopiti u svoju tortu i da li će torta biti dečja, svečana, sa fondanom, šlagom, čokoladom… ostavljamo vama da sami odlučite. Ako ne želite da se takmičite, a želeli bi da poklonite tortu, ne morate da je ukrašavate uopšte ili možete da je ukrasite po svojoj želji.

Program:

10h – 12h prijem torti

12h – 13h nastup Ansambla KOC-a

13h otvaranje izložbe torti

14h proglašenje tri najlepše torte

 

Svečani ručak održaće se u krčmi “Timočka buna” sa početkom u 16h.  Cena ručka je 800 dinara. Piće nije uračunato u cenu. Svi koji žele da prisustvuju ručku treba da rezervišu mesto na br. 063/101-37-52

 

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji mogu da se prijave najkasnije do 05. avgusta 2012. godine. Prijave su obavezne.

 

Broj za informacije i prijavljivanje 063/101-37-52 (Ivana)

 

Dođite da se družimo i nekome bar jedan dan učinimo slađim!

 

Udruženje “SLATKI SVET”

Podeli:
facebookgoogle_pluspinterestPosted 11/06/2012 by Ivanin svet slatkisa in category "Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *